Logga in
Logga ut

SmakUpplevelse Blekinge

Ohlssons Blommor
Vi är tre systrar som driver en handelsträdgård och blomsterhandel med sorgbinderi och blommor för a...
Till medlemmen
Bli en av oss

Ansök redan idag!

Till ansökan
Blekinge Gourmet - Restaurang Skeppsgossen och Rosteriet
Blekinge Gourmet - Restaurang Skeppsgossen och Rosteriet
Vi på Blekinge Gourmet arbetar med att skapa matupplevelser genom traditionellt hantverk utan genväg...
Till medlemmen

Blekinge Gourmet – Restaurang Skeppsgossen och Rosteriet

Klicka på bilden för bildgalleri

Vi på Blekinge Gourmet arbetar med att skapa matupplevelser genom traditionellt hantverk utan genvägar och halvfabrikat. Vår strävan är att kvalité är det viktigaste, därefter närproducerat och givetvis gärna ekologiskt

På Restaurang Skeppsgossen kan du äta mat tillagad från grunden, alltid med noga utvalda råvaror. Vi serverar buffé med traditionella rätter från Blekinge såsom sill, kroppkakor och raggmunkar med fläsk.

Vi serverar även vårt eget kaffe som vi rostar i vårt eget kafferosteri, Rosteri Skeppsgossen. Vi använder oss endast av de bästa kaffebönorna som vi rostar och blandar enligt konstens alla regler.

Glassen som serveras på Skeppsgossen producerar vi i vår egen glassfabrik Karlskrona Glass, även den på naturliga råvaror där vi prioriterar lokalt men även ekologiskt. Du kan även prova vår glass på i vår Londonbuss som finns på Fisktorget i Karlskrona under sommaren. Våra glasstårtor är en mycket uppskattad present.

Bryggeri Skeppsgossen är vårt senaste komplement där vi brygger våra egna öl med charmiga lokala ikoner på etiketterna, vår öl finns på loka pubar och systembolaget.

Vi säljer och levererar alla våra produkter till privatpersoner och företag. Vi har möjlighet att ta hand om allt från det lilla sällskapet till flera hundra personer på samma bjudning.

Posted from Karlskrona, Blekinge County, Sweden.

Kontakta Blekinge Gourmet – Restaurang Skeppsgossen och RosterietBlekinge Gourmet - Restaurang Skeppsgossen och Rosteriet
Blekinge Gourmet – Restaurang Skeppsgossen och Rosteriet Skeppsgossen/Marinmuseum, Stumholmen
37132 Karlskrona

0733-144750
blekingegourmet.se
camilla@blekingegourmet.se