Logga in
Logga ut

SmakUpplevelse Blekinge

Systrarna Lindqvist Café och Hembageri
Traditionsfyllt och underbart välkomnande café och bageri i centrala Karlskrona Mer information k...
Till medlemmen
Bli en av oss

Ansök redan idag!

Till ansökan
Johannishus Godsförvaltning AB
Johannishus Godsförvaltning AB
Johannishus Gods är beläget i Ronneby kommun och sträcker sig från kustbandet 32 km upp mot Smålands...
Till medlemmen

Gourmet Grön

Våra produkter, , ,

Kort sammanfattat kan vår lustfyllda restaurang- och konferensupplevelse beskrivas som en idé med sikte på minimal miljöpåverkan och maximal hälsa.

Vi är verksamma inom flera olika områden: restaurang, catering, konferens och eventverksamhet.

Sedan 1997, prisbelönt erfarenhet, 16 år i följd med gastronomiska omnämnanden, bla av Svenska gastronomiska akademin och Scanensis akademia gastronomica.

Detta gör oss till en av sydsveriges mest diplomerade restaurangaktörer.

Vår profil med smakrik, gärna ekologiskt och lokalt odlade råvaror, är en hållbar trend.

Välkommen till oss.

KONFERENSER SOM GER MERSMAK!
När vi startade vår ”matevolution” 1992, var tanken att skapa en njutningsfullare, godare och upplevelserikare måltid. På den tiden låg vi så långt framme att många ansåg oss vara ”lite bakom”.

Numera är omdömen om oss av annat slag. Den goda maten och ett genuint mathantverk har blivit fullständigt accepterade och är en del av vardagen numera. Gastronomiska akademin, både den skånska och den svenska, har givit oss ”medalj” för detta.

Nu har tiden kommit för att ge konferensupplevelsen en ”evolution”. Att få uppleva en konferens med en helhet och njuta i vardagen är en möjlighet hos oss. Lokalerna, restaurangen, utrustningskvaliteten och närheten till staden vid havet, ger de bästa förutsättningar för en extraordinär upplevelse. Hellerströmska torget kan användas av gästerna, den läckra parken med utsikt över Näsviken och havet är en utmärkt pausplats. Att på 5 minuter nå den världsberömda arkitekten Asplunds vackra skola är en annan möjlighet när ni gästar oss.

Möjligheten att få ut maximalt av er konferens är mycket goda. Den största lokalen, Rio Grande, är en underbar nutida arena och ger en känsla av romersk amfiteater. Den tekniska utrustningen är av modernaste slag och komforten är hög. Dessutom finns det i Deltat möjlighet till mingelfest under kristallkronan för upp till 500 personer.

Att få börja sin konferensdag med konditorsbakade högkvalitativa ekologiska bröd och få dricka kaffe i världsklass ger en lyxig känsla. Restaurangen har mycket att bjuda och med 16 års gastronomiska omnämnanden förstärks helhetskänslan av ett genomarbetat koncept.

Information konferens: gourmetgronkonferens.se

Posted from Karlshamn, Blekinge County, Sweden.

Kontakta Gourmet GrönGourmet Grön
Gourmet Grön Biblioteksgatan 6
374 35 Karlshamn

0454 16440
www.gourmetgron.se
karlshamn@gourmetgron.se
Öppettider Måndag -fredag 11.30 - 14.30
eller efter överenskommelse